Oldal kiválasztása
Kezdőoldal » Önkormányzat » Köszöntő

Köszöntő

 

Tisztelt Látogatók!

Isten hozta önöket Újbarok Község hivatalos honlapján! Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, önkormányzatunk nevében köszönthetek minden érdeklődőt.

Közel harminc éve újbarki lakosként sokat gondolkodtam azon, miként is lehetne megfogalmazni – egy honlaphoz illő tömörséggel – mindazt, ami szeretett községünket leginkább jellemzi. Nehéz feladat, hiszen mi, elfogultak vagyunk. De ez így helyes. Mindannyiunk közös hite, lelkesedése, szorgalma, kitartása és az összefogás képessége tette Újbarkot azzá, amilyennek most láthatjuk. Tehetős, gondozott, igazi otthont nyújtó település a miénk, olyan környezet, amelyben jó élni és dolgozni, új holnapot építeni, valósággá váló terveket szőni. Büszkék lehetünk mindarra, amit közösen létrehoztunk.

Újbarok jelenének legnagyobb értéke, hogy képes a folyamatos megújulásra, a pozitív változásokra, és teszi ezt úgy, hogy közben tisztelettel őrzi múltja hagyományait. Hiszem, hogy e kettőnek csak együtt van valós társadalmi szerepe, hiszen az elődöktől kapott szellemi örökség ad nekünk erőt ahhoz, hogy élhető községet hagyjunk majd utódainkra.

Kedves Látogatók!

Arra törekszünk, hogy honlapunk minden fontos, hasznos helyi információt tartalmazzon, és remélem, hogy ezeknek önök is hasznát veszik.

Schnobl Ferenc
Újbarok Község polgármestere