Oldal kiválasztása
Kezdőoldal » Álláspályázat közművelődési munkatárs munkakör/feladatkör betöltésére.

Álláspályázat közművelődési munkatárs munkakör/feladatkör betöltésére.

okt 22, 2024

https://kozszolgallas.ksz.gov.hu/JobAd/Info/86547

KÖZSZOLGÁLLÁS sorszám: 86547

Intézményi iktatószám: SZ / 1242 – 1 / 2024

ÁLLÁSPÁLYÁZAT 

SZÁR KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT

pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében

közművelődési munkatárs 

Munkakör/feladatkör betöltésére.

Tevékenységi kör (ellátandó feladatok): A muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári  ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL törvényben, valamint az önkormányzat  közművelődési rendeletében meghatározott feladatok ellátása. Közművelődési, kulturális,  önkormányzati programok szervezése, bonyolítása. A helyi közösségi élet szervezése,  közösségépítés minden korosztály számára. A közösségi színtér működésének elősegítése, klubok  szervezése, működtetése, munkájuk segítése, mentorálása. A közművelődési jellegű pályázatok  folyamatos figyelemmel követése, arról való tájékoztatás, pályázatok előkészítése és a  megvalósításban való aktív részvétel. Munkaköréből adódó adminisztrációs feladatok ellátása,  szolgáltatási terv készítése, közművelődési statisztikai adatszolgáltatás elkészítése. Hétvégi  rendezvények, délutáni, esti programkoordináció vállalása. A Petőfi Sándor Közösségi Tér mint  integrált közösségi és szolgáltató tér és a Közösségi Ház Közösségi Tér, mint közösségi színtér  szakmai vezetése, beleértve a könyvtári szolgáltató hely működtetését.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Fenyvesi Szabolcs polgármester nyújt, a  22/591-031 -es telefonszámon vagy a polgarmester@saarinfo.t-online.hu email-címen.

Betöltendő állás szakmacsoportja: kultúra

FEOR besorolás: 3910 Egyéb ügyintéző

Betöltendő állás munkakörének szakterülete (munkakörcsalád): Egyéb Betöltendő állás jogviszonya: Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.)

Foglalkoztatás időtartama, munkaideje, munkarendje, formája: Határozatlan, 40 óra,  Általános, Teljes munkaidő

Munkavégzés helye: Szár

Álláshirdető szervezet bemutatása: A munkáltatóval kapcsolatban információt a  https://www.saar-ujb.hu honlapon szerezhet.

Adatvédelmi tájékoztatás: A pályázatokban foglalt személyes adatok kezelője Szár Községi  Önkormányzat, az adatkezelés jogalapja a Kjt. 20/A. § (5) bekezdés b) pontja, valamint a GDPR 6.  cikk (1) bekezdése a) pontja. A részletes adatvédelmi tájékoztató a munkáltató székhelyén  megtekinthető.

A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot a pályázati eljárás eredménytelenné nyilvánítására.

A munkáltatóval, állással kapcsolatos egyéb lényeges információ (pl. jogviszony létesítés  feltételei; próbaidő; illetmény/fizetés, speciális adatvédelmi tájékoztatás, szervezet  honlap címe stb.): Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közalkalmazottak jogállásáról

KÖZSZOLGÁLLÁS sorszám: 86547

Intézményi iktatószám: SZ / 1242 – 1 / 2024

szóló 1992. évi XXXIII. törvény és a kulturális tevékenységet végző közalkalmazottakról szóló  475/2020. (X.30.) Korm.rendelet rendelkezései az irányadók.

A pályázó zárt ülés tartása iránti kérelme csatolandó, amennyiben pályázatát a képviselő-testület zárt ülésén kéri elbírálni.

Feltételek, Előnyök 

Pályázati feltételek: 

Jogállásból fakadó jogszabályi követelmények: 

– Büntetlen előélet

– Cselekvőképesség

– Magyar állampolgárság

– Erkölcsi bizonyítvány

Elvárt végzettség/képesítés: 

– 4. Érettségi, vagy középfokú szakképesítés vagy szakképesítés-ráépülés  felső középfokú részszakképesítés vagy szakképesítés szakma – középfokú  szakképzettség szakképesítés speciális készségfejlesztő szakiskolai szakképzettség ,  Menedzsment és igazgatás, középfokú közművelődési szakképzettség (20/2018. (VII.9.)  EMMI rendelet 2. § 6. pont)

– 6. Felsőfokú végzettséghez kötött szakképesítés alapképzés (Bsc vagy BA),  Menedzsment és igazgatás, felsőfokú közművelődési szakképzettség (20/2018. (VII.9.)  EMMI rendelet 2. § 3. pont)

Egyéb pályázati feltétel meghatározása: 

– A pályázó nem áll a Kjt. 20. § (2) bekezdés d) pontja szerinti  bűncselekmények gyanúja miatt indult büntetőeljárás hatálya alatt

– A pályázó nem áll a tevékenység folytatását kizáró foglalkozástól eltiltás  hatálya alatt

– Meglévő szakképesítés hiányában elvárás a munkakör betöltéséhez  szükséges végzettség megszerzésének vállalása a Nemzeti Művelődési Intézet által  szervezett képzés keretében. Az erről szóló nyilatkozat csatolandó.

Pályázat elbírálása során előnyt jelent: 

A pályázat elbírálása során előnyt jelent a szakmai tapasztalat?: Igen A pályázat elbírálása során előnyt jelent a vezetői tapasztalat?: Nem

A pályázat elbírálása során előnyt jelentő járművezetői engedély kategória: B

KÖZSZOLGÁLLÁS sorszám: 86547

Intézményi iktatószám: SZ / 1242 – 1 / 2024

A pályázat elbírálása során előnyt jelentő személyes kompetenciák: 

– Önállóság (alap)

– Probléma-megoldó készség (alap)

– Kommunikációs készség (alap)

– Szervezőkészség, koordináció (ügyintézői)

– Aktivitás, reagálás (egyéb)

A pályázat részeként benyújtandó igazolások, alátámasztó dokumentumok: 

– A Kjt. 20/A.§ (5) bekezdés b) pontja alapján a pályázó a pályázathoz csatolja arról szóló  nyilatkozatát, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati  eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul.

– Fényképpel ellátott szakmai önéletrajz

– Három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány

– végzettséget, szakképesítést igazoló okiratok másolata

A pályázat benyújtásának határideje: 2024.11.04. 00:00

Pályázat benyújtásának módja: 

Postai úton, a pályázatnak a Szár Községi Önkormányzat címére történő megküldésével (2066  Szár, Rákóczi Ferenc utca 68.) vagy

Elektronikus úton Fenyvesi Szabolcs polgármester részére a polgarmester@saarinfo.t-online.hu  e-mail címen keresztül vagy

Személyesen ügyfélfogadási időben: Szári Közös Önkormányzati Hivatal 2066 Szár, Rákóczi  Ferenc utca 68.

A pályázat elbírálásának módja: A beérkezett pályázatok formai és tartalmi áttekintését  követően, az előértékelésen kiválasztott pályázók személyes meghallgatáson vesznek részt. A  pályázatok elbírálásáról Szár Községi Önkormányzat Képviselő-testülete nyilvános ülésen dönt.

A pályázat elbírálásának határideje: 2024.11.30. 00:00

A pályázati kiírás további közzétételének helye: Szár Községi Önkormányzat honlapja  www.saar-ujb.hu

Állás tervezett betöltésének időpontja: 2025.01.01.

Publikálás tervezett időpontja: 2024.10.14.

A pályázati kiírás közzétevője a Miniszterelnöki Kormányiroda (MK). A pályázati kiírás a  közigazgatási szerv által az MK részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a  hatályos jogszabály alapján a pályázatot kiíró szerv felel.

KÖZSZOLGÁLLÁS sorszám: 86547

Intézményi iktatószám: SZ / 1242 – 1 / 2024